Voor dé beste Dacia Private Lease deals.

De beste Dacia Private Lease deal in 3 stappen

Voordelen Dacia Private Lease bij Auto Indumij:

Dacia rijden is altijd een slimme keuze. Je kiest immers voor een moderne, ruime en veelzijdige auto met een aantrekkelijke prijs. Om het autorijden nog voordeliger te maken introduceert Dacia de nieuwe Bi-Fuel modellen. De Dacia Duster, de nieuwe Sandero en de Sandero Stepway, zijn als voordelige Bi-Fuel leverbaar, waarmee je fors kunt besparen op jouw autokosten. Zo bespaar je bijvoorbeeld met de Dacia Sandero Bi-Fuel al snel € 400,- op jouw jaarlijkse autokosten! En dat voordeel wordt alleen nog maar groter als je meer kilometers rijdt. Benieuwd hoeveel jij kan besparen als je nu overstapt op de nieuwe Dacia Bi-Fuel. Bereken het heel eenvoudig via onze nieuwe online tool op Dacia.nl. Wil je eerst meer weten over de vele voordelen van Bi-Fuel. Lees dan snel verder.

Lees meer
Voor dé beste Dacia Private Lease deals. Voor dé beste Dacia Private Lease deals.

* Actie geldig tot en met 30-06-2021 en zolang de voorraad strekt.
Brandstofbon actie uitsluitend geldig voor klanten die een aanvraag van Dacia Private Lease via deze website hebben gedaan binnen de actieperiode. Betreft een brandstofbon van Total t.w.v. € 200,- Uitsluitend geldig voor geselecteerde Dacia modellen en mits op de koopovereenkomst vermeld.

De website Dacia-Privatelease.nl is een initiatief van Auto Indumij, de Dacia dealer met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant.

Meer weten over Indumij B.V., kijk dan op www.indumij.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden.